Tilberedning af vildt

12. marts

Barrit Skole, Barrit Langgade 47,

7150 Barrit

Barrit Jagtforening afholder tilberedning af vildt på Barrit skole med tre gange.

”Kokken” Poul– Erik Poulsen, vil hjælpe til med indkøb, information osv. Der vil være opskrifter til alle.

Menuen fastsættes af kokken.

 

Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler & fejes gulv osv.

 

Det bliver tirsdag vi afholder tilberedning af vildt.

Dato: den 12. marts, fra 17.30 til 21.30.

Her sidste gang kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.

 

Prisen for alle tre gange (inklusiv din gæst den sidste aften) bliver 450 kr.

 

Husk drikkevarer til eget forbrug.

 

Tilmelding og betaling til Poul Erik på tlf. 4018 7568 senest d. 8 januar.

 

Der er max 12 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.

 

Med god appetit

Poul Erik Poulsen.

 

 

2020: Hvem melder sig som ”kok” til næste år?

Omtale

Så bliv madlavning overstået for i år med dejlig stor fremmøde

Dejlig kvinderne tror på os.

 

Det bliv til en 3 retters menu

 

Røget vildsvine kølle med ærtepure og ristet rugbrød til forret

 

Hovedret portobelle svampe med vildsvine hakkekød med aspars og revet kartoffel

Med chillisovs til

 

Til at slutte det af med var der hjemmelavet is med portvin marinerede brombær

 

Tak for denne gang

Håber på lige så stort fremmøde næste år

 

Mvh poul Erik Poulsen

 

 

 

 

Forret:

Ristet fisk med varm rejesalat

 

Hovedret:

Dyrebov i rødvin

 

Dessert:

Gammel daws æblekage

 

Det smagte rigtig godt og var nemt at lave så der var god tid til at snakke og hygge.

19. januar

Omtale