Barrit Jagtforening afholder tilberedning af vildt på Barrit skole med tre gange.
”Kokken” Poul– Erik Poulsen, vil hjælpe til med indkøb, information osv. Der vil være opskrifter til alle.
Menuen fastsættes af kokken.
Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler & fejes gulv osv.
Det bliver tirsdag vi afholder tilberedning af vildt.
Dato: den 12. marts, fra 17.30 til 21.30.
Her sidste gang kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.
Prisen for alle tre gange (inklusiv din gæst den sidste aften) bliver 450 kr.
Husk drikkevarer til eget forbrug.
Tilmelding og betaling til Poul Erik på tlf. 4018 7568 senest d. 8 januar.
Der er max 12 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.
Med god appetit
Poul Erik Poulsen.
2020: Hvem melder sig som ”kok” til næste år?
Omtale
Så bliv madlavning overstået for i år med dejlig stor fremmøde
Dejlig kvinderne tror på os.
Det bliv til en 3 retters menu
Røget vildsvine kølle med ærtepure og ristet rugbrød til forret
Hovedret portobelle svampe med vildsvine hakkekød med aspars og revet kartoffel
Med chillisovs til
Til at slutte det af med var der hjemmelavet is med portvin marinerede brombær
Tak for denne gang
Håber på lige så stort fremmøde næste år
Mvh poul Erik Poulsen
Forret:
Ristet fisk med varm rejesalat
Hovedret:
Dyrebov i rødvin
Dessert:
Gammel daws æblekage
Det smagte rigtig godt og var nemt at lave så der var god tid til at snakke og hygge.