Tilberedning af vildt

19. februar

Barrit Skole, Barrit Langgade 47,

7150 Barrit

Barrit Jagtforening afholder selv i år, tilberedning af vildt på Barrit skole med tre gange.

”Kokken” Michael Brogaard, vil hjælpe til med indkøb, information osv. Der vil være opskrifter til alle.

 

Menuen fastsættes af kokken.

Alle kan deltage, der skal jo også skrælles kartofler & fejes gulv osv.

 

Det bliver tirsdage vi afholder tilberedning af vildt.

Datoer er: d. 19. februar og den 12. marts, alle gange fra 17.30 til 21.30.

Den sidste gang kan du invitere en gæst med til en god mad oplevelse.

 

Prisen for alle tre gange (inklusiv din gæst den sidste aften) bliver 450 kr.

 

Husk drikkevarer til eget forbrug.

 

Tilmelding og betaling til Poul Erik på tlf. 4018 7568 senest d. 8 januar.

 

Der er max 12 pladser, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.

 

Med god appetit

Poul Erik Poulsen.

Omtale

Hér kan du hente opskrifterne:

 

Forret

 

Hovedret

 

Dessert

16. januar

Omtale