29. marts

Ølsmagning

Barrit Sognegård

Her i den endnu lidt kolde måned, hvor vi alle trænger til lidt, at kvikke os op på, så må det være oplagt med en øl smagning.

 

For hvem: Alle der ønsker at smage forskellige øl.

 

Sted og tid: Barrit Sognegård d. 29. marts kl. 19.00, har vi fået Carlsbergs foredragsholder Jørgen Ründinger til at komme forbi og fortælle om øllets forunderlige verden m.m.

 

Vi vil smage på fire forskellige øl, en lille pause og så igen fire forskellige øl mærker. De sidste spørgsmål vil blive besvaret af Jørgen, og vi takker af til ham for forhåbentlig god aften der ”næsten” er overstået.

 

Der vil blive anrettet lidt lunt til de sultne ølmaver, og vi hygger nogle timer og siger tak for i aften. Der vil være mulighed for køb af yderlig øl/vand, hvis der er nogle der stadig er tørstige!!

 

Er du/I stadig interesseret så er tilmelding og betaling kr. 160,00 senest fredag d. 15. marts til Henning Troelsen tlf. 2175 8121 eller Gordon Skov tlf. 4019 5320, hvor der udleveres billetter når der er betalt.

 

Hvis der ønskes, at tilmelde i hold, og gerne vil sætte samme, skal vi nok reservere bord til Jer fælles.

Der er max pladser, så først til mølle princippet bruges ved tilmelding.

 

Vel mødt til en god og hyggelig aften.

Øl hilsner fra Henning & Gordon

 

 

Beskrivelse af ølforedrag

 

”En rejse i øllets forunderlige verden, hvor øllets historie, opståen og udvikling vil blive beskrevet gennem små fortællinger og anekdoter.

 

Undervejs forklares hvorledes man brygger øl samt hvad der adskiller de forskellige øltyper. Ligeledes vil øl i forhold til mad blive diskuteret og forhåbentlig bibringe deltageren en interesse i selv at udforske øllets mangfoldige muligheder.

 

Det hele garneres med smagning af otte produkter fra Carlsbergs, Jacobsen og Semper Ardens portefølje, med en behørig gennemgang af samme produkter!

 

 

Omtale

Øl smagning overstået:

Det sluttede med tilmeldinger ca. en uge før vi afholdte smagningen, der blev ved med at komme interesserede der gerne ville med til øl smagningen, men vi måtte sige stop til sidst, der skulle jo også planlægges lidt indkøbes osv.

 

Det er rart at folk tilmelder sig til en af vores aktiviteter, så det giver fuld hus, bare det også var sådan med de andre aktiviteter vi lægger op!!

 

Der var god stemning lige fra starten da folk mødte ind, nogle købte en øl eller vand og gik rundt og snakkede og fandt ud af hvilket bord de skulle være ved.

 

Formanden bød velkommen til hele forsamlingen og takkede Jørgen Ründinger for at han ville komme og fortælle om Carlsbergs produkter.

 

Det gik godt med smagning af fire forskellige typer øl, en velfortjent ”tisse” pause og så igen de fire sidste typer.

 

Se de forskellige typer

 

Jørgen er god til at fortælle om øl, samt hvad der adskiller de forskellige øltyper, samt fortællinger og anekdoter gennem hele foredraget.

 

Der blev takket af til foredragsholderen samt dem der havde bidraget til aftenen.

 

Nogles måske højdepunkt var biksemad med spejlæg, tilbehør mv.

 

Efter det spiselige var der mulighed for yderlig at købe drikkevarer, for dem der stadig var tørstige.

 

Tak til alle for en kanon god aften.

 

Øl hilsner fra

Gordon Skov

 

 

 

 

26. marts