Sidste gang sammen med Glud / Skjold Jagtforening i år, tilberedning af vildt på Rårup skole.
Kokken Peter Skov, vil igen hjælpe os, med at lave noget godt mad, til os og vores gæster.
Menuen fastsætter vi hen af vejen, ud fra hvad vi evt. har i fryseren.
Det bliver tirsdag vi afholder tilberedning af vildt.
Datoen er: den 21-03-2017, også denne gang fra 17.30 til 21.30.
Denne gang kan du invitere en gæst med til en fantastisk gourmetoplevelse.
Prisen for alle 4 gange (inklusiv din gæst den sidste aften)
bliver 600 kr.
Husk drikkevarer til eget forbrug.
Tilmelding og betaling til Hans Peter på tlf. 4083 7594
senest 10-01-2016.
Der er 10 pladser til hver forening, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.
Med god appetit
Hans Peter Vestergaard
Omtale
Så kom vi i gang med årets madlavning.
Vi er i år et hold på 16 personer. Det er igen Peter Skov der prøver at lære os at lave mad. I dag havde han valgt vi skulle lave 3 retter.
Forret:
Ristet fisk med varm rejesalat
Hovedret:
Dyrebov i rødvin
Dessert:
Gammel daws æblekage
Det smagte rigtig godt og var nemt at lave så der var god tid til at snakke og hygge.