Tilberedning af vildt

31. januar

Rårup Skole, Kirkedalsvej 64,

7130 Juelsminde

Sammen med Glud / Skjold Jagtforening, har vi igen i år tilberedning af vildt på Rårup skole. Kokken Peter Skov, vil igen i år hjælpe os, med at lave noget godt mad.

 

Menuen fastsætter vi hen af vejen, ud fra hvad vi evt. har i fryseren.

 

Det bliver tirsdage vi afholder tilberedning af vildt.

Datoer er: den 31-01-2017, den 21-02-2017 og den 21-03-2017, alle gange fra 17.30 til 21.30.

 

Den sidste gang kan du invitere en gæst med til en fantastisk gourmetoplevelse.

Prisen for alle 4 gange (inklusiv din gæst den sidste aften) bliver 600 kr.

Husk drikkevarer til eget forbrug.

 

Tilmelding og betaling til Hans Peter på tlf. 4083 7594

senest 10-01-2017.

 

Der er 10 pladser til hver forening, først til mølle princippet ang. tilmelding vil blive brugt.

 

Med god appetit

Hans Peter Vestergaard

Omtale

Så kom vi i gang med årets madlavning.

Vi er i år et hold på 16 personer. Det er igen Peter Skov der prøver at lære os at lave mad. I dag havde han valgt vi skulle lave 3 retter.

 

Forret:

Ristet fisk med varm rejesalat

 

Hovedret:

Dyrebov i rødvin

 

Dessert:

Gammel daws æblekage

 

Det smagte rigtig godt og var nemt at lave så der var god tid til at snakke og hygge.

19. januar

Omtale